Αγώνας ζωής για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ: Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας-“Ερμής” Σχηματαρίου στο κλειστό Σχηματαρίου

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 στο κλειστό γήπεδο Σχηματαρίου

 Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας-Ερμής Σχηματαρίου

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο πρωταθλητισμός, σκορ, ρεκόρ  τίτλοι. Είναι επίσης ανθρωπιά, προσφορά, αγάπη και στήριξη του συνάνθρωπου μας.

Ο Ερμής Σχηματαρίου, ο λαμπρός προπονητής του Νίκος Οικονόμου, ο Δήμος Τανάγρας, η ΔΗΚΕΤ, όλοι οι φίλαθλοι και οι πολίτες του Σχηματαρίου, αλλά και η «Άποψη τώρα», την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 20:30, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα σπουδαίο σκοπό. Για να στηρίξουμε το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ να κάνει το μεγάλο ταξίδι ζωής στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Στο κλειστό του Σχηματαρίου θα διεξαχθεί ένας διαφορετικός αγώνας αγάπης. Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές  Ελλάδας, φίλοι του Ν. Οικονόμου,  σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα, θα αντιμετωπίσουν τον Ερμή Σχηματαρίου και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τον μεγάλο αγώνα ζωής που δίνει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ. Μεγάλος στόχος να συγκεντρωθούν χρήματα και το παιδί να πραγματοποιήσει το ταξίδι στην Αμερική. Να μεταβεί στη Βοστόνη με την ελπίδα να σωθεί.

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ  πάσχει από μια σπάνια νόσο,  μια εκφυλιστική νόσο, η οποία προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του παιδιού, συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής λειτουργίας και της ικανότητας κατάποση καθώς και όλων των άκρων.

Δυστυχώς, στη χώρα μας δεν μπορεί να θεραπευτεί. Πρέπει να πάει στη Βοστόνη. Όμως χρειάζονται  πολλά χρήματα για τη θεραπεία του, ώστε  να γυρίσει γερός και δυνατός κοντά μας για να δώσει με τη σειρά του δύναμη σε δεκάδες άλλα παιδιά που χρήζουν την αγάπη και τη στήριξή μας γιατί η μοίρα δεν τους χαμογέλασε…!

Ο ΕΟΟΠΥΥ δεν αναλαμβάνει τα έξοδα και το Κράτος “κωφεύει”.

Ελπίδα του είμαστε όλοι εμείς οι απλοί και ανώνυμοι πολίτες αυτής της χώρας που ξέρουμε τι θα πει πόνος και ανάγκη. Εμείς είμαστε οι συμμαχητές  σε αυτή τη δύσκολη πορεία του. Ή δύναμή του. Ας δώσουμε αυτή την ελπίδα απλόχερα δείγμα ανθρωπιάς για το μικρό μας φίλο.

Για αυτό στη πόλη του Σχηματαρίου  θα βρεθούν μεγάλες δόξες του Μπάσκετ. Αθλητές  που δόξασαν τη γαλανόλευκη.  Παίχτες πρότυπα  που με την αγωνιστικότητά τους σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και μας έκαναν υπερήφανους.

Προπονητής αυτής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κόουτς, ο προπονητής της μεγάλης ομάδας του Άρη και του Ολυμπιακού. Μια μεγάλη δόξα που η αγάπη του για τα παιδιά ξεπερνάει κάθε όριο.

Την παρουσίαση του αγώνα θα κάνουν η Όλγα Λαφαζάνη και ο Βασίλης Σκουντής, δύο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, που με τη συμμετοχή τους θέλουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία όχι μόνο του Δήμου Τανάγρας αλλά και όλης της χώρας για τον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Είναι συγκλονιστικό το μήνυμα του προπονητή της ομάδας του «Ερμή» κ. Νίκου Οικονόμου, για τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα. Ένα μήνυμα ανθρωπιάς αγάπης και ευαισθησίας. Ένα μήνυμα που δείχνει ότι ο Νίκος δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος σπουδαίος αθλητής και σήμερα προπονητής, αλλά και ένας μεγάλος άνθρωπος. Ένα μήνυμα που θέλει να ενώσει δυνάμεις σε ένα καλό σκοπό. Να ευαισθητοποιήσει όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν ακόμα και από το υστέρημά τους για να σωθεί ο μικρός μαχητής της ζωής Παναγιώτης- Ραφαήλ. Γιατί ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι πια παιδί όλων μας και όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε. Άλλωστε τα μεγάλα και σπουδαία γίνονται από τη δύναμη και τη θέληση των πολλών.

Όλοι μαζί το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου γινόμαστε ένα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ με πίστη και ελπίδα ότι η φωνή μας θα ακουστεί παντού, θα ευαισθητοποιήσουμε πολλούς  και το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Ας μην λείψει κανείς από το κλειστό του Σχηματαρίου σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα ανθρωπιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ΕΟΠΠΥ αρνείται να σώσει το το μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη αφήνοντας τον αβοήθητο να πεθάνει!

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ. Παλεύει για τη ζωή του