Αδέρφια επιτέθηκαν σε γιατρό και σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Γουμένισσας

Στις μέρες όπου όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στην αυτοθυσία των υγειονομικών, στη Γουμένισσα δυο αδέλφια φέρονται να επιτέθηκαν σε γιατρό και σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου!

Οι πληροφορίες λένε ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στα εξωτερικά ιατρεία του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου Γουμένισσας. Αναστατωμένοι γιατροί και νοσηλευτές κάλεσαν την αστυνομία που επενέβη άμεσα και συνέλαβε τα δυο αδέλφια, που θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοιες επιθέσεις σημειώνονται στα νοσοκομεία του νομού και ο υποδιοικητής Ηλίας Ζάχαρης, με υπόμνημά του προς το Υπουργείο Υγείας, ζητάει την άμεση πρόσληψη φυλάκων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών.

«Αναγκαιότερη όσο ποτέ η ασφάλεια των εργαζομένων, Νοσηλευομένων, προσερχόμενων προς εξέταση ασθενών και  επισκεπτών  στο χώρο του Γ.Ν- Κ.Υ. Γουμένισσας. Με αφορμή την τελευταία χειροδικία και φραστική επίθεση που δέχθηκε το προσωπικό του Νοσοκομείου μας την περασμένη εβδομάδα επιστούμε την προσοχή προς όλους εμπλεκόμενους φορείς.

Να σημειωθεί ότι ουκ ολίγες φορές και κατά το παρελθόν έχουμε γίνει  αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων παρόμοιων θλιβερών περιστατικών .

Στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν τις επόμενες ημέρες, δεν νοείται να μην έχουμε ως δεδομένη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων».

eidisis