Αδαμάντιος Δάβρης: Γνώμη ενός 30αρη

 

του Αδαμάντιου Δάβρη

Για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου επειδή η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, πονηρή, εποχή που πρέπει επιτέλους κάτι να αλλάξει πρέπει να γίνουμε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των προσώπων που θέλουμε να ηγηθούν του τόπου.

Λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να αποφευχθούν αλλιώς θα βρισκόμαστε πάντα στην ίδια νοσηρή κατάσταση.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η εποχή που κοιτούσαμε μέσα από τις εκλογές να επωφεληθούν τα προσωπικά μας συμφέροντα ανήκει στο παρελθόν. Γιατί αν παραμείνουμε έτσι εμείς θα επιλέγουμε βάση του προσωπικού μας συμφέροντος και αυτοί θα λειτουργούν βάση του προσωπικού τους συμφέροντος.

Όποιος και να ηγηθεί στον τόπο θα πρέπει να καταλάβει ότι το ψηφοδέλτιο του πρέπει να είναι γεμάτο από άτομο ακόμη και νέα που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο και όχι πρόσωπο φθαρμένα με σκοπό μόνο την εκδίκησή.

Θα πρέπει ο δήμαρχος να επιλέγει το σωστό πρόσωπο για την κάθε αρμοδιότητα με όποιο πολιτικό κόστος, δεν μπορεί κάποιος που από επιλογή δεν έχει παιδιά να ασχοληθεί με τα προβλήματα τους. Δεν μπορεί κάποιος που δεν ξέρει πόσο κάνει 2+2 να ελέγχει τους αριθμούς του δήμου!

Πρέπει να μείνει πίσω η “προσωπική” Αυτοδιοίκηση και να δημιουργήσουμε αυτοί του κοινού καλού! Θα πρέπει να βάζουν άτομα στα ψηφοδέλτια με όρεξη για προσφορά και όχι για εκδίκηση η “γέμισμα”.

Η Αυτοδιοίκηση είναι ότι πιο όμορφο και δημιουργικό υπάρχει στην ζωή ενός ανθρώπου και κατάντησε “πλυντήριο” προσωπικών διαφόρων! Δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές σας αντιδικίες αυτές κρατήστε τις πέρα και έξω από την αυτοδιοίκηση.

Ενδιαφέρουν όμως οι προσωπικές σας διάφορες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών και των προβλημάτων του τόπου.

Είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Ωρωπό. Βοηθήστε τους νέους να ασχοληθούν και να αγαπήσουν την αυτοδιοίκηση.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους πλην ενός Ανάξιου που ελπίζω να έχει το θάρρος να μην ξανακατεβεί!

Καλό προεκλογικό αγώνα!