Αθηνά Ωνάση: Είναι αχάριστη και άπονη, τελειώσαμε

Επίθεση κατά της Αθηνάς Ωνάση εξαπολύει ο εδώ και 20 χρόνια συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση – Ρουσέλ, Αλέξης Μανθεάκης, λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Athina Onassis: The red file», στο οποίο κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της αλλά και για τον πρώην σύζυγό της.

Όπως εξηγεί ο Αλέξης Μανθεάκης στην Espresso, η πολυετής σχέση του με την Αθηνά έληξε με τον πιο άδοξο και σκληρό τρόπο. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την υγεία της γυναίκας του ζήτησε τη βοήθεια της χρυσής κληρονόμου, αλλά εκείνη αδιαφόρησε παγερά.

“Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της! Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο. Επί 20 χρόνια, όποτε υπήρχε κάποιο σοβαρό θέμα που την απασχολούσε, ζητούσε πάντα τη βοήθειά μου. Τελευταία περίπτωση ήταν το διαζύγιό της, για το οποίο κάλεσε τρεις φορές στην Ολλανδία. Επί μήνες έδινα στοιχεία στους δικηγόρους της για την παράνομη σχέση του Ντόντα με τη Nicky, το call girl από την Ελβετία. Μετά έκανε λες και δεν τη βοήθησα πουθενά, γιατί τα στοιχεία αυτά δεν τα χρησιμοποίησαν τελικά, αφού το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει. Φυσικά, ο Ντόντα έκανε στο τέλος πίσω με τις τεράστιες οικονομικές του απαιτήσεις, αφού σκέφτηκε τον διασυρμό μόλις έμαθε γι’ αυτό που είχαμε στα χέρια μας” τονίζει ο Αλέξης Μανθεάκης.

“Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει «ούτε ένα ευρώ» μέσω του δικηγόρου της; Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!” σημειώνει μεταξύ άλλων.