Αθρόα η συμμετοχή στον 3ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού 2018-Που διανέμεται ο εξοπλισμός  

 

Μεγάλη επιτυχία αναμένεται να έχει και φέτος ο 3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού, που διοργανώνει η  Κ.Ε.Δ.Ω και η Ε.Τ.Α.Δ.Ω. του Δήμου Ωρωπού, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 1.000, σε όλες τις κατηγορίες, ενώ η υποβολή των δηλώσεων θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο το πρωί πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς ο κόσμος που επιθυμεί να λάβει μέρος είναι πάρα πολύς.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, πραγματοποιούνται αγώνες δρόμου 10χλμ. 5χλμ. και 1χλμ. για παιδιά και ΑμεΑ. Όλοι οι αγώνες δρόμου του Ημιμαραθωνίου, έχουν εκκίνηση και τερματισμό στο λιμάνι της Σκάλας Ωρωπού (είσοδος), μέσα από διαφορετικές διαδρομές.

Ήδη η Κ.Ε.Δ.Ω. έχει ξεκινήσει να μοιράζει τον εξοπλισμό στους συμμετέχοντες, που σπεύδουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα, πανέτοιμοι για να αγωνιστούν σε μια από τις πιο σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Ωρωπού.

Όσοι ενδιαφέρονται, ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος στο Κοινοτικό Γραφείο της Σκάλας Ωρωπού, επί της παραλιακής Λεωφόρου, δίπλα από το Κ.Ε.Π. Ωρωπού.

3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού-Oropos Seaside Race 2018, Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, έναρξη 9.00 π.μ. θα είμαστε όλοι εκεί!!!

  • Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου 21.1 χλμ.:   09:00
  • Εκκίνηση Αγώνα 10 χλμ.:                     09:15
  • Εκκίνηση Αγώνα 5 χλμ.:                       09:15
  • Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου: 09:20
  • Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για ΑμεΑ:       11:50

Η διοργάνωση, η οποία έχει καθιερωθεί ως ένα ετήσιο μοναδικό αθλητικό γεγονός, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού, την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «BE ACTIVE» ERASMUS+.