Αιμίλιος Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα

«Οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες»

Για το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη που θα ερμηνεύσει στις Άγριες Μέλισσες στην Τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς, μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»!

«Μου λένε ότι “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρων χαρακτήρα.  Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι. Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά, η οποία ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ καλή κι έχει ακροαματικότητα. Μου είπε κάποιος “δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις;”. Και του είπα ότι αν καθόμουν να μετράω τις μετρήσεις, θα είχα κάνει άλλες 20 φορές τηλεόραση τα τελευταία έντεκα χρόνια», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις Άγριες Μέλισσες και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει ότι θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Κατά καιρούς έχω πει σε διάφορους συναδέλφους που τους βλέπω ότι σας θαυμάζω που το κάνετε. Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα ήδη, στην προσπάθεια των παιδιών.  Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, θα έχω το θέατρο, το πρωί την τηλεόραση, αλλά στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε μια επαγγελματική πρόταση».

newsbeast.gr