Αιχμές Μηστοτάκη κατά Μεϊμαράκη

29.10.2015

Αιχμές κατά του κ. Ευ. Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκης ανεβάζοντας την εσωκομματική αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε «θα μπορούσα να είχα θέσει ζήτημα επειδή ο κύριος Μεϊμαράκης παραμείνει πρόεδρος στη Ν.Δ., ενώ είναι και υποψήφιος. Δεν το έκανα όμως γιατί θεώρησα ότι αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στη Ν.Δ. ως αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι να είναι πρόεδρος μόνο και όχι υποψήφιος. Άρα θα τον πιέσω για διάλογο γιατί ως υποψήφιος δεν έχει πει ούτε μια κουβέντα. Πρέπει να μιλήσει να μας πει τι πρέπει να κάνει. Δεν μπορεί να κάνει ντιμπεϊτ με τον Τσίπρα και όχι με τους συνυποψήφιους του.

Και πρόσθεσε «Ο Ευ. Μεϊμαράκης  δεν θα αλλάξει πράγματα στη Ν.Δ. και δεν μπορεί να συνεχίσουμε στη λογική του ώριμου φρούτου». Εκτίμησε ότι το δίδυμο θα είναι εκείνος με τον Μεϊμαράκη, ενώ έβαλε τον πήχη της συμμετοχής στις 300.000 και είπε ότι αν το σύστημα πέσει, όπως το 2009, τότε η διαδικασία θα πρέπει να διακοπεί.