Αλαφούζος: “Το Πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια”

8.11.2015

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ.

Ο Πρόεδρος του «τριφυλλιού», αφού καλωσόρισε τον νέο τεχνικό και μίλησε για την κοινή φιλοσοφία που υπάρχει, σε ερώτηση αν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κρίνει το πρωτάθλημα, δήλωσε πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια! Δεν υπάρχει περίπτωση το πρωτάθλημα με τις συνθήκες αυτές στην Ελλάδα να κριθεί στο γήπεδο. Υπάρχει μία συστηματική αλλοίωση του πρωταθλήματος, η οποία δεν θα αλλάξει, θα συνεχίσει. Από την πρώτη στιγμή, ο στόχο μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, αν αποδοθεί δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αν μπορεί η δικαιοσύνη και η πολιτεία να ανέβει στο ύψος της, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει και ο ΠΑΟΚ, υπάρχει και η ΑΕΚ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαφούζος.

Παράλληλα ευχαρίστησε δημόσια τον Γιάννη Αναστασίου εκφράζοντας την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του απερχόμενου προπονητή, καθώς τον θεωρεί επιτυχημένο. Στη συνέχεια έδειξε την ανυπομονησία του για την έναρξη της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σαρματσόνι και την δουλειά που θα αρχίσει από την Τετάρτη ο Ιταλός τεχνικός.

«Τον κ. Στραματσόνι, τον επιλέξαμε ανάμεσα σε κάποιες επιλογές που είχαμε μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Έχουμε κάνει γενικές συζητήσεις, η φιλοσοφία μας ταιριάζει απόλυτα, αλλά οπωσδήποτε έχουν μείνει πολλά ακόμα και ανυπομονούμε να γυρίσει στην Ελλάδα με τα πράγματά του την Τρίτη ώστε να αρχίσει η δουλειά» δήλωσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού.