Αλλάζουν όλα στο «My Style Rocks»: Ποια θα δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας;

Χωρίς Σπυροπούλου και Αργυρόπουλο το reality μόδας.

Σαρωτικές φαίνεται πως θα είναι η αλλαγές στο «My Style Rocks» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην παρουσίαση του reality μόδας, όσο και στην κριτική επιτροπή.

«Το “My Style Rocks”, πήγε πάρα πολύ καλά οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην συνεχιστεί και του χρόνου, όμως θα δούμε αλλαγές. Ξεκινάμε με την παρουσιάστρια αφού η Κωνταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι, άρα πάμε για τρίτη κατά σειρά παρουσιάστρια. Υπάρχει μία σκέψη για μία υποψηφιότητα από την κριτική επιτροπή και αναφέρομαι στην Μπέττυ Μαγγίρα. Κάποια άτομα από την παραγωγή την καλοβλέπουν για παρουσιάστρια.

Σίγουρα δεν θα είναι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Στέλιο Κουδουνιάρη. Θα δούμε και μία άλλη καινοτόμα ιδέα, μία φορά την εβδομάδα θα βλέπουμε και ένα εναλλακτικό concept, με άνδρες», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day».

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Vanda’s blog του You Weekly, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμφώνησε με το Open και η εκπομπή της θα ξεκινήσει από το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί η Κωνσταντίνα να είναι πολύ κοντά στην τελική υπογραφή, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή της θα αργήσει να έρθει.

Πηγή: star.gr