ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ: 3ο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής – 1,2 και 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό Αυλώνα

ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/11/2017

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ»   υποδέχεται το 3ο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, στο κλειστό Γυμναστήριο Αυλώνα, το τριήμερο 1-2-3 Δεκεμβρίου 2017.

Οι Αγώνες διοργανώνονται σε συνεργασία με την Γ.Ε.Λ. Λάρισας Meber a of IFAGG.

Στο 3ο  Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής θα μετάσχουν πάνω από 200 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFAGG και του Δήμου Ωρωπού, με την υποστήριξη της ΚΕΔΩ.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ» κ. Ευάγγελος Ανδρεδάκης δήλωσε για τους αγώνες:

«Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, είμαι πολύ χαρούμενος από τη διοργάνωση μιας τόσο μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης στο Δήμο μας. Είναι τιμή για μας και έρχονται κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις.

Οι αθλητές που θα μετάσχουν στους αγώνες θα φιλοξενηθούν στα Ξενοδοχεία του Ωρωπού για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Είμαι βέβαιος για την επιτυχία του Πρωταθλήματος. Θα αποδειχτούμε καλοί οικοδεσπότες διοργανώνοντας άριστους αγώνες. Καλώ τους φιλάθλους να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, οι οποίοι θα είναι υψηλού επιπέδου και να ενθαρρύνουν τις αθλήτριες στην προσπάθειά τους.

Ευελπιστώ ότι και στο μέλλον θα  έχουμε την τιμή και την χαρά να διοργανώσουμε με επιτυχία, ανάλογου βεληνεκούς αγώνες, που θα αποτελέσουν διαφήμιση για το δήμο μας».