Αλ. Μητρόπουλος: «Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου, αλλά το μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί» – Συνεχίζεται η κόντρα με τον Τσίπρα

7.12.2015

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, ανάμεσα στον Αλέξη Μητρόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δεν φαίνεται να έχει τέλος, καθώς ο κ. Μητρόπουλος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Πρωθυπουργού.

Αυτή τη φορά ο κ. Μητρόπουλος αναφέρει ότι έβγαλε ένα Δελτίο Τύπου για να ευχαριστήσει «τους Νικολούδη και Σαββαίδου που αποπέμφθησαν από τα λειτουργήματά τους εξαιτίας της έντιμης θέσης στο θέμα που συγκρούστηκα με την κυβέρνηση. και τον κ. Κρατσέλη, τον γενικό διευθυντή του υπουργείου, ο οποίος διαφοροποιήθηκε από τη φορολογική αρχή και είπε ότι είναι χαλκευμένα τα στοιχεία και πήρε θέση ότι είναι παραγεγραμμένη και φορολογημένη υπόθεση».

Επισημαίνει επίσης ότι «από την παλιγγενεσία της χώρας μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει ελεγχθεί σε βάθος 17ετίας» και προσθέτει πως «χρησιμοποιούνται επίορκοι υπάλληλοι για να με πλήξουν».

Με τόλμη και αποφασιστικότητα ο κ. Μητρόπουλος τονίζει:

«Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου, αλλά το μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί και κανένας συνταξιούχος δεν θα πληρώσει ευρώ για το χρέος των πολιτικών. Καλώ τον πρωθυπουργό να συναισθανθεί αυτά που είχαμε υπογράψει και συζητήσει μαζί».

Τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ξεκίνησε η κόντρα αυτή και σε τι αποσκοπούν όλες αυτές οι διενέξεις, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Πάντως φαίνεται να έχει συνέχεια το θέμα, καθώς ο κ. Μητρόπουλος παρουσιάζεται ανυποχώρητος.