Ανάστατοι οι κάτοικοι του Ωρωπού από κύμα κλοπών κουκουλοφόρων

Κύμα κλοπών έχει πέσει στο Δήμο Ωρωπού τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Συγκεκριμένα άγνωστοι έβαλαν στο μάτι καταστήματα στην περιοχή Κάμπου, Σκάλας Ωρωπού, Νέων Παλατίων και Χαλκουτσίου.

Οι άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες χτύπησαν καταστήματα κοντά στο ΑΤ Ωρωπού, ακολούθησαν κλοπές στα Νέα Παλάτια και στη Σκάλα Ωρωπού, ενώ μετά την Πρωτοχρονιά θύμα ληστειών έπεσαν τέσσερις επιχειρηματίες στην περιοχή του Χαλκουτσίου.

Είναι προφανές ότι ο Δήμος Ωρωπού αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα έντονο πρόβλημα ασφάλειας από ομάδες διαρρηκτών οι οποίοι έβαλαν στόχο επιχειρήσεις.

Οι κάτοικοι αλλά και οι επιχειρηματίες είναι ανάστατοι καθώς όπως είναι γνωστό παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι αστυνομικές αρχές η δύναμη των ανδρών του ΑΤ δεν είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσαν καταστηματάρχες που επλήγησαν από τους κακοποιούς, τα καταστήματα τους παραβιάστηκαν βραδινές ώρες από κουκουλοφόρους οι οποίοι επιχείρησαν να ανοίξουν ταμειακές μηχανές και να πάρουν αντικείμενα αξίας.

Το ΑΤ Ωρωπού διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.