Αναδάσωση 1.000 στρεμμάτων στο Δήμο Ωρωπού-Χορηγία Παπαστράτος-Διπλό μήνυμα Γιασημάκη για Εθελοντισμό & Παγκόσμια Ημέρα Εδάφους

Διπλό μήνυμα για τον Εθελοντισμό και τη Παγκόσμια Ημέρα Εδάφους έστειλαν ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Δήμας.

Αμφότεροι βρέθηκαν στη συμβολική αναδάσωση που έγινε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στα σύνορα του Δήμου Διονύσου με το Δήμο Ωρωπού.

Πρόκειται για έργο αναδάσωσης 1.000 στρεμμάτων που θα γίνει με τη χορηγία της εταιρείας Παπαστράτος και την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Θα φυτευτούν 70.000 δέντρα τα περισσότερα από τα οποία στις Αφίδνες (Ιπποκράτειο Πολιτεία, Δροσοπηγή κλπ).

«Ευχαριστούμε όσους υποστηρίζουν τις προσπάθειες μας για αποκατάσταση του περιβάλλοντος και κυρίως τους εθελοντές. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε υγιούς κοινωνίας και προϋποθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο», δήλωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ο οποίος μαζί με Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά, τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος Ευάγγελο Γκουντούφα και τον Διευθύνον Σύμβουλο της Παπαστράτος Χρήστο Χαρμπαντίδη.