Ανακάλεσε ο Γ. Σταύρου την ανεξαρτητοποίησή του στο Δήμο Ωρωπού

Ανακάλεσε την ανεξαρτητοποίησή του, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωρωπού κ. Γιάννης Σταύρου, από τη θέση του μέλους της πλειοψηφούσας  Αρχής του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση «Πρώτα ο Δημότης».

Ο κ. Σταύρου με ανακοίνωσή του, χθες,  το πρωί, ενημέρωσε ότι ανεξαρτητοποιείται γιατί διαφωνεί με την κοινωνική πολιτική αλλά και την έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής από τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Αργά το μεσημέρι ο κ. Σταύρου, με άλλη επιστολή του, την οποία απέστειλε στον Δήμαρχο Ωρωπού, του γνωστοποιούσε ότι ανακαλεί την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του μετά από πιο ώριμη σκέψη.

Και οι δύο επιστολές του αναγνώστηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Στέργιο Γκικάκη και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης τόνισε ότι πράγματι ο κ. Σταύρου ποτέ δεν ζήτησε ούτε έμμισθη θέση, ούτε θέση Αντιδημάρχου. Ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει σπουδαίο έργο στο συσσίτιο της Κ.Ε.Δ.Ω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σταύρου προέβη στην κίνηση ανεξαρτητοποίησης του για προσωπικούς και μόνο λόγους, που οφείλονται σε δυσαρέσκειά του με συνεργάτες του σε θέματα βελτίωσης των κοινωνικών υποδομών προς όφελος των πολιτών. Η παρεξήγηση διευθετήθηκε και ο κ. Σταύρου με πιο ώριμη σκέψη ανακάλεσε την πρώτη του απόφαση, καθώς πρυτάνευσε η λογική.