Ανακάλυψε το ελιξήριο της νεότητας στα ούρα του σκύλου της

Έναν αηδιαστικό τρόπο βρήκε μία κάτοικος των ΗΠΑ ώστε να διατηρηθεί νέα κι όμορφη χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθεί σε πλαστικούς χειρούργους.

Η 34χρονη Λιν Λιου ισχυρίζεται πως η συνταγή για την διατήρηση νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας βρίσκεται στην κατάποση των ούρων του σκύλου της, καθώς όπως αναφέρει η ίδια τα συστατικά που εμπεριέχονται στα ούρα του σκύλου της είναι ιδιάιτερα ευεργετικά για τον οργανισμό της.

Μάλιστα, η ίδια σημειώνει πως τα ούρα του σκύλου της την βοήθησαν να ξεπεράσει την κατάθλιψη και την ακμή στο πρόσωπό της, καθώς η μεγάλη περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε κι ασβέστιο, την έχουν βοηθήσει να κρατιέται ανανεωμένη.

Βέβαια, κανείς ειδικός δεν έχει βρεθεί ώστε να επαληθεύσει τα λεγόμενα της Λιου, η οποία μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την αηδιαστική της συνήθεια.

Το βίντεο που δείχνει την Λιου να πίνει τα ούρα του σκύλου της έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ, με αρκετούς να σχολιάζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο αποκρουστικό αλλά κι εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία της, με την ίδια να δηλώνει πως θα συνεχίσει απτόητη να εφαρμόζει την δική της μέθοδο.

gazzetta