Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Δημήτρης Βελτανιώτης

Με μια δυναμική παρουσία ο Δημήτρης Βελτανιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Ωρωπού, την Κυριακή 12 Μαρτίου στον πολυχώρο Atlantis.

Ακόμα πιο ηχηρή ήταν η παρουσία αυτοδιοικητικών στελεχών οι οποίοι έσπευσαν να παρευρεθούν στο νέο εγχείρημα του Δ. Βελτανιώτη. Μεταξύ αυτών και ο πρώην δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης ο οποίος, όπως ανέφερε ο υποψήφιος  Δήμαρχος,  στηρίζει τη νέα προσπάθεια.

Ο Δ. Βελτανιώτης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του στη νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια που ξεκινάει.

Ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί χαμηλό προφίλ και χαίρει της εκτίμησης, όχι μόνο στο Καπανδρίτι, όπου υπήρξε Κοινοτάρχης κατά το παρελθόν και αργότερα Αντιδήμαρχος, αλλά και σε όλο το Δήμο Ωρωπού.

Κατά την ομιλία του, η οποία κινήθηκε σε ήπιους τόνους και ήταν μεστή πολιτικά, έκανε λόγο για το νέο αφήγημα που θα στεγαστεί κάτω από ένα νέο συνδυασμό με το όνομα «Ενωτική Πορεία».

Επεσήμανε ότι κατεβαίνει στις εκλογές όχι γιατί είναι αυτοσκοπός του, αλλά γιατί είναι αίτημα πολλών συνδημοτών του. Υποστήριξε ότι ο συνδυασμός του είναι υπερκομματικός, ανεξάρτητος και στόχο έχει να ενώσει του πολίτες. Να επαναφέρει τη δικαιοσύνη και να σταματήσει τα λάθη της παρούσας δημοτικής Αρχής. Να δημιουργήσει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πολίτες, κάτι που του αναγνώρισαν όλα αυτά τα χρόνια οι πολίτες.

Αφού έκανε την αυτοκριτική του, μίλησε για ένα νέο πολιτικό πολιτισμό που κομίζει με προτάσεις και θέσεις και όχι μια στείρα παρουσία με αντιπαραθέσεις και μίση που ζημιώνουν τον τόπο. Χωρίς διάθεση να χωρίσει τους πολίτες, αλλά να τους ενώσει.

Δείτε όλη την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού Δημήτρη Βελτανιώτη:

 

Στην παρουσίαση του συνδυασμού «Ενωτική Πορεία» παρευρέθηκαν η πρώην Βουλευτής Ιωάννα Στεργίου, πολλοί πρώην αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι από τον συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης», Πρόεδροι Κοινοτήτων, Συλλόγων και Φορέων, καθώς και πλήθος φίλων του υποψηφίου.