Ανακοίνωση Δημοτικού Συμβούλου Τανάγρας Σάκη Τσιανάκα

Πέμπτη 18/3 Σχηματάρι και Τρίτη 23/3 στα Οινόφυτα θα διενεργηθούν έλεγχοι Rapid test.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε αναφέρει το γεγονός πως οι συγκεκριμένες ώρες είναι απαγορευτικές για τις νεότερες ηλικίες διότι εργάζονται. Έστω και αυτές τις ώρες της διεξαγωγής όσοι περισσότεροι λάβουμε μέρος τόσο καλύτερη εικόνα θα έχουμε για την περιοχή μας, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας είναι το υψηλό ιικό φορτίο που υπάρχει στα λύματα σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε.

Καταγγέλλουμε την Προέδρο του Δ/Σ και τον Δήμαρχο του Δήμου Τανάγρας διότι αρνούνται την διεξαγωγή των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω τηλεδιάσκεψης. Για αυτό άλλωστε πέρυσι είχαν προβεί σε αγορά δεκάδων χιλιάδων ευρώ για εξοπλισμό ο οποίος δυστυχώς δεν χρησιμοποιείται. Εδώ ξεκάθαρα φαίνονται οι άσκοπες δαπάνες οι οποίες γίνονται Χωρίς νόημα και στόχο. Ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος έχει λάβει και από ένα tablet το οποίο δεν χρησιμοποιείται για τον λόγο που δόθηκε

Πληροφορίες μας λένε πως ορισμένοι δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα δεδομένα της τεχνολογίας. Φωτογραφίες όμως ξέρουν να ανεβάζουν για το θεαθήναι. Τα Δημοτικά Συμβούλια λαμβάνουν χώρα μέσω τηλεφώνου αφήνοντας στο σκοτάδι τους πολίτες του δήμου Τανάγρας καθώς δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις ερωτήσεις και την αγωνία των συμπολιτών μας για να λάβουμε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Καλό θα είναι να τα τηρούν και  ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Βλέπουμε φαίνομενα όπως πέρυσι, κουνάμε το δάχτυλο στους δημότες το πρωί και το μεσημέρι-βράδυ αγνοώντας νόμους και συνθήκες συμμετέχουμε σε συναθροίσεις κρασοκατάνυξης….

Τσιανάκας Σάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τανάγρας