Ανακοίνωση του Γιάννη Μπουλέκου Μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής

Ανακοίνωση

Σήμερα ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Ωρωπού κ. Χριστοδούλου σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στo facεbook πήρε θέση σχετικά με το μείζον προβλήματα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας με την εφαρμογή του μέτρου ελεύθερης διέλευσης των κατοίκων της περιοχής μας από τα διόδια.

Στο συγκεκριμένο σχόλιο για άλλη μια φορά το κόμμα της ΝΔ μας δείχνει το πραγματικό της πολιτικό ύφος, άηθες, σεξιστικό, ρεβανσιστικό  και τραμπούκικο απέναντι σε συμπολίτες μας οι οποίοι έδωσαν ανιδιοτελώς την μάχη κατά των φαραωνικών συμβάσεων παραχώρησης  που είχε υπογράψει η τότε κυβέρνηση της ΝΔ με την “Νέα Οδό” με κίνδυνο να χάσουν όχι μόνο την ατομική τους περιουσία αλλά και την ατομική τους ελευθερία.

Όμως οι κάτοικοι του Δήμου μας και του Βαρνάβα δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Του υπενθυμίζουμε πως τα διόδια στον τόπο μας τα έφερε η ΝΔ το 1992 με κυβέρνηση πατέρα Μητσοτάκη, τα επέκτεινε η κυβέρνηση Καραμανλή με Υπουργό Υποδομών των κ. Σουφλιά και μετά η κυβέρνηση Σαμάρα έβαλε μπάρες και ποινικοποίησε τους αγώνες των κατοίκων της περιοχής μας,  και σήμερα η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη καταργεί το μέτρο της ελεύθερης διέλευσης των συμπολιτών μας σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την μέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της πατρίδας μας.

‘Όσο για το έγγραφό της Νέας Οδού που επικαλούνται ας μας πουν από πότε η εταιρεία έγινε αξιόπιστος συνομιλητής;

Τους καλούμε να είναι  λίγο μετρημένοι διότι το κείμενο αυτό είναι θέση της εταιρείας και όχι της τότε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών.

Τους καλούμε να πάρουν τελικά μια θέση είναι με τους κατοίκους της περιοχής ή με την εταιρεία.

Τέλος καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς – Προοδευτικούς πολίτες σε πλήρη επαγρύπνηση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της νέας κυβέρνησης και των ρεβανσιστικών συμπεριφορών των στελεχών της.

Υ.Γ. Καλούμε την ΝΔ να απαντήσει αν επιδοκιμάζει τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές

 

Γιάννης Μπουλέκος
Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής
ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής