Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού Διονύση Καμπιώτη

Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού Διονύση Καμαπιώτη για το Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Ιουνίου 2024:

Με μεγάλη έκπληξη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο γίναμε μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων στα δημοτικά δρώμενα του τόπου.

Πλήθος πρώην και νυν Αντιδημάρχων της σημερινής διοίκησης κατηγόρησαν ευθέως τον κύριο Λίτσα (Αντιδήμαρχο της Δημοτικής τους Αρχής για 3 χρόνια) οτι είχε βάλει φωτιά στα σκουπίδια στον Φάρο και στη χωματερή του Σαγάνα, και πως χώροι σαν αυτον είχαν μετατραπεί σε χωματερές. Επίσης, τους ακούσαμε να λένε πως όταν έφυγε ο κ.Λίτσας προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα αγνοώντας βέβαια ότι πρώτον ο κ. Λίτσας δεν αποπέμφθηκε ως ανίκανος αλλά παραιτήθηκε αυτοβούλως αλλά και δεύτερον, πως ο κύριος υπεύθυνος όλων αυτών των ενεργειών, ήταν και είναι ο τότε και τώρα Δήμαρχος, Γιώργος Γιασημάκης.

Κατανοούμε και συμπάσχουμε με την αγωνία του κ. Γιασημάκη να μαζέψει και να δικαιολογήσει τα ασυμάζευτα που εκστομίζουν οι Αντιδήμαρχοι του.

Κατανοώ πως η αγωνία του αυτή τον οδηγεί στο να πετά διαρκώς την μπάλα στην εξέδρα, σε κάθε επίμονη ερώτηση μου κρυπτόμενος πίσω από την αλαζονία του 55%.

Οφείλουμε όμως να τον ενημερώσουμε πως δυστυχώς για αυτόν δεν πάσχουμε ούτε από κώφωση ούτε από άνοια. Και ακόμα χειρότερα για εκείνον και την παράταξή του, υπάρχουν απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Συμβουλίου αλλά και το βίντεο.

Όσο για το επίμαχο θέμα του βασικού ερωτήματος μου. Ζητάμε να ενημερωθούμε για το ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο τόσο πολυδιαφημισμένο ΣΜΑ στο Μαρκόπουλο, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πυριτιδαποθήκη εφαπτομένη με το δάσος.

Πριν λίγες ημέρες γίναμε αυτόπτες μάρτυρες όπου ένας οδηγός φορτηγού σε απογευματινή ώρα άνοιξε με δικό του κλειδί την πόρτα των εγκαταστάσεων την ώρα που αυτές ήταν κλειστές και ξεφόρτωσε μόνος του ένα τριαξονικο φορτηγό.

Κύριε Δήμαρχε κατανοούμε την σύγχυση σας, αλλά σταματήστε να μας θεωρείτε αφελείς. Γιατί όπως σας επανέλαβα και από το βήμα, όταν με κατηγορήσετε πως δεν ξέρω τι λέω: «Και εγώ ξέρω τι λέω, αλλά δυστυχώς και εσεις ξέρετε πολύ καλά τι λέω».

Διονύσης Καμπιωτης

Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού