Ανατρεπτικές μεταγραφές στο προεκλογικό σκηνικό

Ανήθικη και αντιαισθητική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος την απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού Άντζελας Γκερέκου να προσχωρήσει στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. Παρά το γεγονός ότι διαβεβαίωσε πριν λίγες μέρες με ανακοίνωση της ό,τι θα συνεχίσει να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, στο “παρά ένα” της υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές του Γενάρη “έστριψε δια του αρραβώνος”.

Φανερά ενοχλημένος, τόσο από την απόφαση της Υφυπουργού όσο και από την αποδοχή της απόφασης αυτής από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε φανερά την δυσαρέσκεια του διακρίνοντας στον ορίζοντα το πλήγμα που θα υποστεί το ΠΑΣΟΚ καθώς το πλήρωμα αρχίζει να εγκαταλείπει πρώτο το πλοίο που βουλιάζει.

Βασίλης Οικονόμου

Μια   θέση στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να εξασφαλίσει ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου αφήνοντας τις όποιες  ιδεολογίες του στην άκρη, αλλά όχι την θέση του, για το καλό της Πατρίδας του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Οικονόμου, δήλωσε το Παρών στον αγώνα, στο πλευρό του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να μείνει η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να υπάρχει Εθνική Συνεννόηση επισημαίνοντας την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών για την Ελλάδα.

Για διάσπαση και διχασμό στον χώρο τις κεντροαριστεράς έκανε λόγο ο Βουλευτής γεγονός που θεωρεί πολυτέλεια σε μια τέτοια κρίσιμη και καθοριστική ώρα. Ηχηρό το κάλεσμα του για Εθνική ενότητα με στόχο την σταθερότητα της χώρας μας μέσα στο Ευρωπαϊκό σκηνικό κι όχι τις εσωτερικές διαμάχες που μπορεί να αποβούν μοιραίες καταστρέφοντας το μέλλον της Ελλάδας.