Ανατριχίλα από την κατάθεση της 11χρονης για τον δικηγόρο: Μου κατέβασε το εσώρουχο

Συγκλονίζουν τα όσα εξομολογήθηκε η 11χρονη για τον εφιάλτη που ζούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια. Το κοριτσάκι σύμφωνα με την καταγγελία κακοποιήθηκε κατ’ εξακολούθηση από δικηγόρο που διατηρούσε εξοχικό στην περιοχή.

Μάλιστα στο σπίτι του εργαζόταν ως κηπουρός ο πατέρας της μικρής. Ο κατηγορούμενος συστηνόταν ως ο νονός της 11χρονης προκειμένου να μην κινεί υποψίες.

Στο δωμάτιο της 11χρονης είχαν βρεθεί σημειώματα απελπισίας στα οποία η μικρή κατέγραφε την απόγνωσή της. «Θέλω να πεθάνω», «δεν θέλω να ζω», «δεν αντέχω άλλο» έγραφε στα χαρτάκια που βρήκαν οι γονείς της, ενδεικτικά της ψυχολογικής κατάστασης του παιδιού.

«Την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές»

Η μαρτυρία της μαθήτριας φέρνει στο φως τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης. «Πηγαίναμε πολλές φορές σε καταστήματα στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop» είπε η μικρή στις αρχές.

Το κορίτσι κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου ότι ο 71χρονος δικηγόρος την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές.

«Μια μέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου» κατέθεσε η μικρή.

Η καταγγελία από τους γονείς της 11χρονης έγινε στις αρχές του 2019 ενώ η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Η μικρή μαθήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Πηγή: newsit.gr