Ανατροπή νταλίκας σήμερα στο δρόμο Οινοφύτων-Σχηματαρίου. Έκλεισε ο δρόμος για ώρες

Άγιο είχε, σήμερα το μεσημέρι, ο οδηγός νταλίκας η οποία ανατράπηκε στην παλαιά εθνική οδό Σχηματαρίου-Οινοφύτων, στο ύψος Αγροεφόδια, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η νταλίκα, η οποία είχε κατεύθυνση προς Λαμία, ανατράπηκε για άγνωστους λόγους προκαλώντας το κλείσιμο για ώρες και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Είναι γεγονός ότι ο δρόμος παρουσιάζει πολύ μεγάλη κυκλοφορία καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά εργοστάσια όπου καθημερινά νταλίκες κινούνται για την μεταφορά των εμπορευμάτων. Παράλληλα, πολλά οχήματα κινούνται από την παλαιά Εθνική Οδό για να γλιτώσουν το τσουχτερό αντίτιμο των διοδίων. Δημιουργείται, κατά συνέπεια, μια άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακή συμφόρηση με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος. Σε αυτό συμβάλει και η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδόστρωμα με τις καθιζήσεις, τις ανάποδες στροφές και τις λακκούβες.

Ο πρόεδρος Τ.Κ. Οινοφύτων κ. Γ. Καμινιώτης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο του συμβάντος και δημοσιοποίησε το γεγονός για την αποφυγή γενικότερου μπλοκαρίσματος της παλαιάς Εθνικής Οδού.