Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που παραμένει στην εντατική από την περασμένη Δευτέρα, βγήκε από την καταστολή πριν από ένα 24ωρο και οι γιατροί του εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Θεωρούν πολύ πιθανό να μεταφερθεί ο ασθενής τους, σε δωμάτιο του νοσοκομείου μέσα στις επόμενες ώρες, μέχρι να συνέλθει πλήρως από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η σύντροφος του αγαπημένου παρουσιαστή μαζί με στενούς φίλους του, μιλούν στο LIVE NEWS για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για τα όσα προηγήθηκαν μέχρι ο Ανδρέας Μικρούτσικος να βρεθεί διασωληνωμένος στην εντατική.

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Όπως μας λέει τα προβλήματα του παρουσιαστή ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Χθες οι γιατροί έβγαλαν τον παρουσιαστή από την καταστολή και λίγες ώρες μετά, οι δικοί του άνθρωποι, άκουσαν με ανακούφιση ότι ο οργανισμός του, ανταποκρίθηκε.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανέκτησε τις δυνάμεις του, επέστρεψε στην τηλεόραση και εμφανιζόταν αισιόδοξος.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο για την αποκατάσταση προβλήματος στο ουροποιητικό του σύστημα, έμελλε να γίνει η αρχή αυτής της νέας περιπέτειας.

Με την αισιοδοξία πλέον να κυριαρχεί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να παλεύει για να βγει και πάλι νικητής. Να αφήσει ξανά πίσω τα δύσκολα και να επιστρέψει κοντά στους ανθρώπους που τον νοιάζονται και τον αγαπούν.

mega.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO