Ανδριάνα Αλεξανδράτου-Κώστας Ζωητσάκος: Ο πιο νεανικός και δροσερός γάμος του καλοκαιριού!

Χρειάστηκαν  14 χρόνια μαζί, στις καλές και άσχημες στιγμές, για να μάθουν  τη δύναμη της  αγάπη τους. Και τελικά αποφάσισαν να πουν το μεγάλο ΝΑΙ και να ενώσουν τις ζωές τους.

Έτσι, χθες το απόγευμα, 29 Ιουλίου, ο Κώστας Ζωητσάκος και η Ανδριανή Αλεξανδράτου, έκαναν το μεγάλο βήμα… ζωής. Ενώθηκαν  με  τα ιερά «δεσμά», του γάμου,  στο γραφικό εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώπιον  Θεού και ανθρώπων.

Οι νεόνυμφοι έφτασαν στο εκκλησάκι μαζί,  σπάζοντας την παράδοση, οπότε ο γαμπρός γλίτωσε το στήσιμο της νύφης, η οποία απαστράπτουσα ζούσε τη μοναδικότητα της στιγμής.

Μια υπέροχη τελετή, απέριττη, με πολύ νεανική ζωντάνια, που ντύθηκε με τις ευχές γνωστών και φίλων για βίο ανθόσπαρτο. Κουμπάροι ο Δημοτικός  Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Ωρωπού  κ. Γιάννης Σταύρου και  η κα Αγγελική Ράπτη.

Στο μυστήριο παρέστησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης,  ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Τζαβελέκος, Γ. Πούλος και Χρ. Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ Στέργιος Γκικάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Αν. Θεοδώρου, Γ.  Αρμυριώτης, Ν. Τζεβελέκος, Δήμητρα Τοτόμη-Σωτήρχου και Χρήστος Τζεκρεζής, καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χαλκουτσίου Γιώργος Λιθαδιώτης.