Ανεξέλεγκτη η διέλευση τρομοκρατών -υποτιθέμενων προσφύγων- στην Ελλάδα

18.11.2015

Ξέφραγο αμπέλι είναι η χώρα μας και κατ’ επέκταση όλη η Ευρώπη, γιατί όπως αποδεικνύεται, τα χαρτιά που καταθέτουν προς ταυτοποίηση οι εισερχόμενοι πρόσφυγες είναι πλαστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οκτώ  πρόσφυγες έφθασαν στην Ευρώπη έχοντας το ίδιο πλαστό διαβατήριο, με αυτό που βρέθηκε στο  πτώμα του βομβιστή έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Παρίσι.

Στα διαβατήρια αναγράφεται το όνομα του Ahmad Almohammad και η ημερομηνία γέννησης του, χωρίς καμία αλλαγή στους αριθμούς και τα στοιχεία με το διαβατήριο του  βομβιστή που ανατινάχθηκε. Να σημειωθεί πως ο Αχμάντ Almohammad, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1990 στη συριακή πόλη Idlib και πρόκειται για αληθινό πρόσωπο που φαίνεται να σκοτώθηκε πριν λίγους μήνες στη Συρία.

Ο ένας εκ των οκτώ που συνελήφθησαν, ισχυρίστηκε πως βρισκόταν πριν ένα μήνα στη Λέρο.

Η αστυνομίας της Σερβίας χτες συνέλαβε στα σύνορά της, έναν ακόμη άνδρα ο οποίος είχε ακριβώς πιστό αντίγραφο με αυτό του βομβιστή που έπεσε νεκρός την Παρασκευή.

Το γεγονός ότι τρομοκράτες εισέρχονται με πλαστά διαβατήρια στην Ευρώπη, έχει αυξήσει τους φόβους ότι όλα τα έγγραφα είναι προϊόντα απομίμησης από τη Μέση Ανατολή και έχουν σκοπό να ξεγελάσουν τις ευρωπαϊκές αρχές με το πρόσχημα ότι είναι πρόσφυγες και ζητούν άσυλο.

Η ευκολία με την οποία οι τρομοκράτες που δολοφόνησαν τους 129 αθώους ανθρώπους στο Παρίσι προκάλεσαν εκ νέου συζήτηση για την ανοιχτή πολιτική συνόρων.

Επίσης το ότι 670.000 πρόσφυγες έχουν φθάσει στην Ελλάδα και ζητούν άσυλο παραμονής τους στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με τα πλαστά έγγραφα, έχουν αυξήσει τις ανησυχίες των αρχών.

Πηγές αναφέρουν πως θα υπάρξει τεράστια επιχείρηση από τις νότιες χώρες της Ευρώπης, οι οποίες θα περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο τα στοιχεία που αναγράφονται στις ταυτότητες των προσφύγων.

Ο Keith Vaz, πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής εσωτερικών υποθέσεων πρόσθεσε «Πρέπει επειγόντως να εφοδιάσουμε στα νότια ευρωπαϊκά σύνορα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να αποτρέψουν την απάτη με τα πλαστά διαβατήρια.Σε αντίθετη περίπτωση, οι ζωές των Ευρωπαίων και Αμερικάνων πολιτών μπορεί να τεθούν υπό κίνδυνο».