Ανοικτή Διαδραστική Ομιλία  “Δημιουργία εσωτερικής γαλήνης” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκαμίνου

Ανοικτή Διαδραστική Ομιλία
“Δημιουργία εσωτερικής γαλήνης”
Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, 19:00-20:30
Πολιτιστικός Σύλλογος Συκάμινου

Είσοδος ελεύθερη

Πώς μπορούμε να είμαστε ήρεμοι, τη στιγμή που καθημερινά ακροβατούμε ανάμεσα στη δουλειά, το σπίτι, την οικογένεια και ό,τι άλλο προκύψει;

Και όμως, υπάρχουν λύσεις για να ανακτήσουμε την εσωτερική μας γαλήνη, όταν το στρες «χτυπάει κόκκινο». Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε την ευτυχία μέσα στην καθημερινότητα, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις προκλήσεις, που μπορεί, κατά καιρούς, να εμφανίζονται.

Η εσωτερική γαλήνη είναι, ίσως, το πιο ζωτικό εργαλείο από όλα. Αν νιώθουμε ασφαλείς μέσα μας, επικεντρωμένοι μέσα σε ένα γαλήνιο χώρο, γύρω από έναν ακλόνητο κεντρικό πυρήνα, ό,τι και αν συμβαίνει εξωτερικά, εμείς θα νιώθουμε πάντα προστατευμένοι.

Στην διαδραστική ομιλία, θα εξετάσουμε περισσότερο την μεταμόρφωση των εσωτερικών αρνητικών καταστάσεων, όπως είναι η ανησυχία και ο φόβος, και με τεχνικές και ασκήσεις θα ανακαλύψουμε τρόπους για να έχουμε εσωτερική γαλήνη και ηρεμία.

Η διαδραστική ομιλία συντονίζεται από την Ελισάβετ Ζομπάκου, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και συντονίστρια σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ. 6944946998.

Σας περιμένουμε!!!

Η ομιλία θα γίνει στην Τοπική Κοινότητα Συκαμίνου