Αν Χεκ: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επέλεξε να μην προχωρήσει σε έρευνα για το ατύχημα

Λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων πέθανε η Αν Χεκ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια του θανάτου της 53χρονης ηθοποιού, λίγες ημέρες αφότου αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη στην οποία βρισκόταν μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στις 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει η New York Post, μετά την πρόσκρουσή της με το αυτοκίνητο σε ένα σπίτι της πολιτείας, η Χεκ είχε ακόμα ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» – που συμβαίνει συχνά έπειτα από ένα τέτοιο δυστύχημα όταν το στήθος του θύματος χτυπάει στο τιμόνι.

Η σταρ του «Six Days Seven Nights» πέθανε στις 12 Αυγούστου και πριν η οικογένεια της αποφασίσει να την αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη ο εκπρόσωπός της εξήγησε ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή» — κάτι που, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, μπορεί να οριστεί ως θάνατος.

Η Αν Χεκ – η οποία φέρεται να ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και πιθανώς φαιντανύλης, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές – οδηγούσε το Mini Cooper της όταν χτύπησε στο γκαράζ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά. Έκτοτε, δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της. Είχε κρατηθεί σε υποστήριξη ζωής για να διατηρηθούν τα όργανά της για δωρεά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, κάτι που συνέβη χθες, καθώς βρέθηκαν συμβατοί λήπτες.

Μετά το θάνατο της το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επέλεξε να μην προχωρήσει σε έρευνα για το δυστύχημα.

newsbeast.gr