Απίστευτη καταγγελία τουρίστα ΑμεΑ που αρρώστησε στην Κρήτη

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε πελάτης ΑμεΑ για ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πελάτης του ξενοδοχείου που ήταν ΑμεΑ και κινείτο με αμαξίδιο, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Από το ξενοδοχείο κλήθηκε κατευθείαν μόνο ιδιωτικός γιατρός ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ζήτησε για την επίσκεψη 250 €. Στη συνέχεια, ακολουθώντας οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου την ίδια τακτική, αντί να εξασφαλίσουν τη μεταφορά του ανθρώπου σε δημόσιο νοσοκομείο, κάλεσαν ασθενοφόρο ιδιωτικής πάλι κλινικής που ζητούσε 1.000€ ! Ο τουρίστας ακούγοντας το υπερβολικό ποσό δεν δέχτηκε να πληρώσει και να μεταφερθεί στην ιδιωτική κλινική.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, το ξενοδοχείο από την αρχή δεν έδωσε επιλογές στον πελάτη του, δεν τον ενημέρωσε δηλαδή για τη δυνατότητα που είχε να μεταφερθεί και να εξεταστεί σε δημόσιο νοσοκομείο. Αντίθετα του παρουσίασε μόνο τη λύση του ιδιώτη γιατρού και της ιδιωτικής κλινικής με το αντίστοιχο φυσικά υψηλότατο κόστος.

Αναλογιστείτε τι ζημιά κάνουν τέτοιοι “επιχειρηματίες” στον τουρισμό που δεν αντιλαμβάνονται ότι η κοντόφθαλμη οπτική του γρήγορου και μεγάλου κέρδους τους, θα γυρίσει μπούμερανγκ και στους ίδιους αλλά και στον τουρισμό της Κρήτης.