Απίστευτο περιστατικό: Κόλλησε το κεφάλι 10χρονου στα κάγκελα της Ριζούπολης

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «πράσινων» Γιάννη Λεβάκου, φυσιοθεραπευτών της ομάδας, αλλά και φιλάθλων, όλα πήγαν καλά και ο μικρός φίλος του Παναθηναϊκού, που συνοδευόταν από τον πατέρα του, επέστρεψε σώος και αβλαβής στο σπίτι του, έχοντας μάλιστα και δώρο τη φανέλα του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Ο μικρός παρακολουθούσε το ματς στις χαμηλές σειρές της εξέδρας ανάμεσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το σημαιάκι του κόρνερ, αλλά επειδή δυσκολευόταν να παρακολουθήσει καθαρά τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε να βάλει το κεφάλι του ανάμεσα από τα κάγκελα και στο δεύτερο ημίχρονο τα κατάφερε.

Κάποια στιγμή, λίγο μετά το 60ο λεπτό του ματς, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι το κεφάλι του είχε σφηνώσει ανάμεσα στα κάγκελα και δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί με τίποτα.

Ο 10χρονος φυσιολογικά πανικοβλήθηκε, ενώ ο πατέρας του, αφού τον έλουσε κρύος ιδρώτας, κινητοποιήθηκε αμέσως ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

Αμεσα, τόσο ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Γιάννης Λεβάκος, όσο και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Σπανέας και ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Παπαδημητρίου, έσπευσαν στο συμβάν και έδωσαν τη λύση.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τον μικρό και η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος!