Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με μία 60χρονη – Δείτε γιατί πάει καθημερινά στο δημαρχείο

 

Με τους υπαλλήλους του δημαρχείου Πατρών τα έχει βάλει μία 60χρονη…

Έχουν βρει τον μπελά τους οι υπάλληλοι του Δήμου Πατρέων με μία γυναίκα που σχεδόν καθημερινά επισκέπτεται το Δημαρχιακό Μέγαρο και ρωτά … πότε γίνονται πολιτικοί γάμοι.

Το παρουσιαστικό της, είναι αρκετά καλό, ενώ δείχνει πάντα περιποιημένη και σικάτη

. Όπως εξομολογήθηκε ο αγαπημένος της, της είχε υποσχεθεί γάμο και μάλιστα πολιτικό μόνο που φαίνεται πως… δεν υλοποίησε την υπόσχεσή του.

Αρχικά ρωτά τους υπαλλήλους σχετικά με το τι χρειάζεται για να προχωρήσει στην διαδικασία του πολιτικού γάμου, και τότε… χάνει την ψυχραιμία της και την ευγένεια της.

Οι υπάλληλοι του Δήμου προσπαθούν να την ενημερώσουν για τα έγγραφα που απαιτούνται αλλά εκείνη εκνευρίζεται και ζητά να της πουν την ακριβή ώρα που θα ξεκινήσει ο πολιτικός γάμος, προκειμένου να πάρει τηλέφωνο τον καλό της για να σπεύσει και εκείνος και να προχωρήσει η διαδικασία.

Όταν δε διαπιστώσει πως άλλα ζευγάρια κάνουν αιτήσεις για πολιτικό γάμο, τότε στην κυριολεξία «τα παίρνει στο κρανίο»: «Βλέπετε, είναι αυτό που σας λέω… Δεν θέλετε να παντρευτώ… Όλους τους άλλους τους παντρεύεται, εμένα όχι… » φωνάζει στους υπαλλήλους!

ΠΗΓΗ dete.gr