Απίστευτο: Ρεπόρτερ ανέβηκε πάνω σε αυτοκίνητα και προκάλεσε ζημιά σε ζωντανή μετάδοση [βίντεο]

Τον μπελά του βρήκε ένας ρεπόρτερ στις ΗΠΑ, ο οποίος κάλυπτε ζωντανά έκθεση αυτοκινήτων σε πρωινή εκπομπή.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο Σακραμέντο. Ο ρεπόρτερ έχασε τη δουλειά του, καθώς την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» προκάλεσε ζημιά σε κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων. Όλο το σκηνικό μεταδόθηκε ζωντανά από την πρωινή εκπομπή «Good Day Sacramento» του τηλεοπτικού δικτύου KMAX-TV και προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, ενώ οι παρουσιάστριες κοιτούσαν αμήχανα αυτό που συνέβαινε.

Αμέσως μετά, ο ρεπόρτερ ανεβαίνει πάνω σε ένα κίτρινο Ford Thunderbird συνεχίζοντας από εκεί το ρεπορτάζ. Λίγο μετά, στην προσπάθειά του να μπει σε ένα ροζ Ford Thunderbird άνοιξε την πόρτα περισσότερο από όσο έπρεπε, χτυπώντας το διπλανό αυτοκίνητο. «Κανείς δεν το είδε. Για περίμενε λίγο, κάνε zoom. Δεν έχει κάνει βαθούλωμα, έτσι; Δεν υπάρχει μπογιά;», είπε μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει.

Ο ατζαμής ρεπόρτερ χτύπησε με την πόρτα του ενός αυτοκινήτου, ένα άλλο

Ο ατζαμής ρεπόρτερ χτύπησε με την πόρτα του ενός αυτοκινήτου, ένα άλλο
Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ προχώρησε σε άλλο χώρο όπου εκτίθενται νέα μοντέλα της Ford. Εκεί, αποφάσισε να πηδήξει στο καπό του νέου υβριδικού Explorer, αγνοώντας τις πινακίδες που παρότρυναν τους επισκέπτες να μην ακουμπούν τα εκθέματα. Μάλιστα ακούγεται να λέει: «Ωχ όχι, αυτός μου είπε να κατέβω. Θα έχω πρόβλημα. Επιστροφή στο στούντιο παιδιά».

"Good Day" reporter fired over classic car segment

Reporter Angel Cardenas was fired after jumping on a classic car and almost damaging another during a segment at the Sacramento International Auto Show on Sunday.

Posted by Matthew Keys on Tuesday, October 22, 2019

 

Οι δύο παρουσιάστριες της εκπομπής που παρακολούθησαν την αλλόκοτη συμπεριφορά του ρεπόρτερ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν.

Όπως ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα του Sacramento International Auto Show τη Δευτέρα, αφότου οι διοργανωτές της έκθεσης μετέφεραν τα παράπονά τους στο γενικό διευθυντή της KMAX TV, δέχθηκαν την ειλικρινή συγγνώμη του δικτύου το οποίο διέκοψε τη συνεργασία του με το συγκεκριμένο ρεπόρτερ.

Το 2016, μια ρεπόρτερ απολύθηκε, καθώς κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ της στην πλημμυρισμένη πόλη Πουέμπλα του Μεξικό, άφησε περαστικούς να τη σηκώσουν στα χέρια και να τη μεταφέρουν, για να μη λερώσει τα πανάκριβα παπούτσια της.

 

Πηγή: iefimerida.gr