Απίστευτο σκηνικό: Παπαδιά έβριζε και ούρλιαζε σε πιστούς για την περιφορά της εικόνας (Βίντεο)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου στην εκκλησία του φερώνυμου χωριού της κοινότητας Δωρίου της Μεσσηνίας.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την δοξολογία στην εκκλησία μέλη του συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» θέλησαν να προχωρήσουν στην καθιερωμένη περιφορά της εικόνας του αγίου. Η πρεσβυτέρα όμως-για δικούς της λόγους όπως αναφέρεται- είχε διαφορετική άποψη και προσπάθησε να τους εμποδίσει.
Τότε η σύζυγος του παπά, άρχισε  ουρλιάζει, να υβρίζει και να τραβάει από τους πιστούς την εικόνα, όπως βέβαια την τραβάνε και αυτοί από την πλευρά τους.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, ενώ ο δήμαρχος προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση τη στιγμή που μέλη του συλλόγου του χωριού Άγιος Γεώργιος έκαναν λόγο για «κάποιους που θέλουν να διχάσουν το χωριό» τους.

Τελικά, ο ιερέας της εκκλησίας ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, λέγοντας πως «ίσως έγινε κάποιο λάθος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος του χωριού φέρεται να έχει συχνά διαμαρτυρηθεί για καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την συμπεριφορά της συγκεκριμένης παπαδιάς αλλά και του παπά. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος έχει κινηθεί και νομικά εναντίον του ιερέα. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως – σύμφωνα με τον σύλλογο – μέλη έχουν απευθυνθεί στον δεσπότη Τριφυλλίας, ο οποίος φέρεται να μην ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα. .