Απατζίδη: Μια συγγνώμη δεν φθάνει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, καλεσμένη του Γιώργου Βαθιώτη στην εκπομπή «Χωρίς Χρώμα», μιλάει για την φασιστική – τραμπούκικη επίθεση στον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας όμως πως είναι υποχρέωση όλων να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το κρατικό έγκλημα στα Τέμπη.

Επιπλέον, η βουλεύτρια εστίασε στη μανία των ιδιωτικοποιήσεων και των μνημονιακών πολιτικών που οδήγησαν  στην εγκληματική απαξίωση των σιδηροδρόμων με αποτέλεσμα την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Επίσης, η κα Απατζίδη τόνισε πως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το έγκλημα αλλά και για την διαχείριση του σημείου, δηλαδή το τσιμέντωμα που έγινε με ακαριαία ταχύτητα στον τόπο του δυστυχήματος. Σημείωσε μάλιστα, ότι ο ακριβής αριθμός των νεκρών δεν είναι ακόμα γνωστός.

Στη συνέχεια η βουλεύτρια τόνισε πως ο πρωθυπουργός οφείλει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για το καλό της ελληνικής κοινωνίας, να αφήσει τις δήθεν συγγνώμες για το έγκλημα στα Τέμπη την ώρα που ρίχνει χημικά στους χιλιάδες νέους που διαδηλώνουν σε όλη την επικράτεια ενάντια στην κρατική δολοφονία.

Κλείνοντας, η βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 υπογράμμισε ότι το νερό, το ρεύμα, η παιδεία και η υγεία είναι δημόσια αγαθά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπορευματοποιούνται, όποιος και αν κυβερνά.