Απειλούν και εκβιάζουν την εφημερίδα «Άποψη τώρα» στο βωμό του προεκλογικού αγώνα στον Ωρωπό

 

Απειλές και εκβιασμούς δέχθηκε πριν από λίγο, η εφημερίδα «Άποψη τώρα», καθώς και ο σύμβουλος έκδοσης της, στον προσωπικό αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, για την κριτική που ασκήσαμε σε πρόσφατα δημοσιεύματα μας, γύρω από δημοσκόπηση που έγινε για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ωρωπού.

Είναι φανερό ότι η αλήθεια ενόχλησε και θορύβησε συγκεκριμένη δημοτική παράταξη. Κάποιοι θέλουν να μας φιμώσουν. Να περνάει μόνο η δική τους αλήθεια, χωρίς κανείς άλλος να έχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική ή να έχει αντίθετη άποψη.

Μας απειλούν, μέσω τρίτου, με αγωγές και μας εκβιάζουν να σταματήσουμε, αλλιώς θα μας θάψουν  «μαζί με τα αφεντικά  μας». Τους πληροφορούμε ότι δεν τους φοβόμαστε και δεν πέφτουμε στην παγίδα τους. Η γνώμη και η άποψη μας μετράνε δημοσιογραφικά  ακριβώς επειδή είμαστε αντικειμενικοί και αμερόληπτοι, χωρίς αφεντικά και προστάτες να μας κατευθύνουν.

Το προεκλογικό παιχνίδι έχει χοντρύνει πολύ και τελικά γινόμαστε μάρτυρες του πιο ανέντιμου και βρώμικου προεκλογικού αγώνα. Έχει στηθεί ένας υπόγειος μηχανισμός, από μια κλίκα, η οποία είναι διατεθειμένη να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να κερδίσει επιτέλους την πολυπόθητη Δημαρχία. Αυτούς θέλει η κοινωνία του Ωρωπού για να την κυβερνήσουν;

Τα στοιχεία της τηλεφωνικής κλήσης, το όνομα του “κυρίου” που έκανε την κλήση, καθώς και το ηχητικό της συνομιλίας, θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης και της δημοσιότητας αν χρειαστεί.

Η «Άποψη τώρα» δεν θα σταματήσει τον έντιμο και καθαρό αγώνα της για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Η τρομοκρατία στη δημοσιογραφία δεν θα περάσει.

Διαβάστε: «Η φίμωση του Τύπου υπήρξε πάντοτε η απαρχή ζοφερών εξελίξεων» (Μίκης Θεοδωράκης)