Απετράπη σφράγισμα μαγαζιού στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, με την παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου και του Δημάρχου Θ. Ρούσση

Με την παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού, την παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση αλλά και την καλή διάθεση των ιδιοκτητών για συνεννόηση, απετράπη σήμερα το πρωί η εκτέλεση δικαστικής απόφασης για έξωση ενοικιαστών και σφράγισμα καταστήματος στα Νέα Παλάτια Ωρωπού.

Από το πρωί σύσσωμο το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου κινητοποιήθηκε, ώστε να υπάρξει συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες με στόχο όταν θα ερχόταν η Δικαστικός Επιμελητής να μην προχωρήσει στη σφράγιση του καταστήματος.

Πράγματι όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ήρθαν σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες και ζήτησαν παράταση δύο μηνών, ώστε ο ενοικιαστής να αποχωρήσει από το οίκημα και οι ίδιοι δεσμεύτηκαν να καταβάλει ο Εμπορικός Σύλλογος τα ενοίκια της παραμονής μέχρι 30 Νοεμβρίου.

Η παρέμβαση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, είναι σημαντική γιατί δείχνει ότι δραστηριοποιείται για την προστασία των μελών του όταν προκύπτει πρόβλημα. Είναι όμως εξίσου άξια επαίνου και η στάση των ιδιοκτητών του έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους αν και είχαν στα χέρια τους τελεσίδικη δικαστική απόφαση από τον Ιούλιο.

Τελικά όταν υπάρχει καλή προαίρεση όλα μπορούν να επιτευχθούν στη μικρή κοινωνία του Ωρωπού.