Αποθεώθηκε ο πολιτισμός κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Π.Δ.Δ.

Με μια ζεστή  όσο και λιτή εκδήλωση το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ωρωπού έκοψε, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ  Νέων Παλατίων, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην κατάμεστη αίθουσα όλοι οι άνθρωποι του πολιτισμού και αθλητισμού έδωσαν βροντερό παρόν στέλνοντας μήνυμα συμπόρευσης για την ανάδειξη και προώθηση του πολιτισμού στο Δήμο Ωρωπού κάτω από την στήριξη του ΝΠΔΔ, το οποίο καθημερινά δίνει τη μάχη με  κοινωνικές δράσεις για την προώθηση του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος και την στήριξη  των Βρεφονηπιακών σταθμών.

Το έργο του  ΝΠΔΔ Δήμου Ωρωπού είναι πολυσχιδές και αποτελεί τον βασικό πυλώνα προώθησης του πολιτισμού. Τη χρονιά που πέρασε οι δράσεις του αγκάλιασαν όλες τις Δημοτικές Ενότητες αναβαθμίζοντας το πολιτιστικό επίπεδο της περιοχής, σε άρτια συνεργασία με όλους τους συλλόγους του Δήμου Ωρωπού.

Ο πρόεδρός του κ. Μιχ. Τόλιας στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση και, κυρίως, τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θ. Ρούσση ο οποίος είναι ο στυλοβάτης της όλης προσπάθειας. Ιδιαίτερα τιμητικά λόγια ακούστηκαν για τον κ. Μ. Τόλια, από όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι τον συνεχάρησαν για το ήθος και το σπουδαίο έργο του και του ευχήθηκαν καλή δύναμη για ακόμα πιο άριστα αποτελέσματα.

Στη εκδήλωση παρέστη ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθ. Μπούρας. Επίσης οι Αντιδήμαρχοι Καπανδριτίου κ. Δ. Βελτανιώτης και Ωρωπού κ. Αν. Γαζβινιάν, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. και  Δημοτική Σύμβουλος κα Δ. Σωτήρχου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βάθης και Π. Πέππας, καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Χαλκουτσίου κ. Γ. Λιθαδιώτης. Παρόντες και όλοι οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Ωρωπού.