Αποκαλύψεις Κούγια για τον 34χρονο συζυγοκτόνο που διέφυγε με τον 4χρονο γιο του

18.1.2016

Απρόβλεπτες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση  της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης στην Ορμύλια Χαλκιδικής και της απαγωγής του 4χρονου γιου τους, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ύστερα από δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον καταζητούμενο στα Μέγαρα.

Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή των Μεγάρων, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα, με στόχο να βρει το δολοφόνο και το παιδί του, ή έστω να συλλέξει πληροφορίες για να εντοπίσει τα ίχνη του, αν και το πιθανότερο είναι να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο 34χρονος καταζητούμενος και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία.

Ο κ. Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για την συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, την Κυριακή, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 34χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.