ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Δέδες λύνει τη σιωπή του

Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Αντιδήμαρχος Καλάμου και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού κ. Κώστας Δέδες, μετά την έντονη φημολογία  των τελευταίων ωρών, περί αποχώρησής του από το Δήμο,   με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο ίδιος δεν θα εισηγηθεί τα θέματα της αρμοδιότητάς του, αλλά ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ.  Ζώης Καρίνος.

Ο κ. Δέδες με αποκλειστική δήλωση στην «Άποψη τώρα» με κατηγορηματικό τρόπο αναφέρει ότι:

«Παραμένω Αντιδήμαρχος Καλάμου και Τεχνικών Υπηρεσιών  και θα ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου μέχρι την 31η Αυγούστου. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου  προς όφελός του Δήμου μας και με σεβασμό στους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους».

Όσον αφορά την έντονη φημολογία ότι ενδέχεται να θέσει υποψηφιότητα με άλλο συνδυασμό τονίζει: «Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές δεν πρόκειται να εμπλακώ καθ οιονδήποτε τρόπο. Κατά συνέπεια δεν θα είμαι υποψήφιος με κανένα συνδυασμό».

Με τη δήλωση αυτή ο κ. Κ. Δέδες, με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο,  δίνει τέλος στα ευφάνταστα σενάρια και τους διακαείς πόθους όσων ονειρεύονταν και λογάριαζαν, χωρίς τον ξενοδόχο.