Αποφασισμένοι οι αγρότες να κόψουν την Ελλάδα στα δύο – Τη Δευτέρα κλείνουν για 24ωρο τα Τέμπη

29.1.2016

Αποφασισμένοι είναι ήδη οι αγρότες τον Τεμπών να κόψουν την Ελλάδα στα δύο από τη Δευτέρα με εικοσιτετράωρο αποκλεισμό αν η κυβέρνηση εμείνει στο ασφαλιστικό.

Οι ώρες της… υπομονής για τους αγρότες μετρούν πλέον αντίστροφα καθώς το τελεσίγραφο προς τον πρωθυπουργό τελειώνει το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών θα προχωρήσουν σε εικοσιτετράωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ύψος της κοιλάδας, κόβοντας για πρώτη φορά τη χώρα στα δύο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η απόφαση φαίνεται πως έχει ήδη παρθεί καθώς όσο περνούν οι ώρες, αυξάνονται και οι φωνές που ζητούν μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Στο ίδιο κλίμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο νέα πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων μπλόκων, όπου εκτιμάται πως θα αποφασιστεί αντίστοιχο εικοσιτετράωρο μπλακ άουτ και σε δεκάδες ακόμη σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.

Επόμενη κίνηση των αγροτών αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα γενικής απεργίας και μεγάλου συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας στην Αθήνα όπου τα… τρακτέρ αναμένεται να κατέχουν εξέχουσα θέση…