Αποφοίτησαν οι νέοι διαιτητές ποδοσφαίρου του Δήμου Ωρωπού

Νέο αίμα μπαίνει στην ελληνική διαιτησία ποδοσφαίρου με στόχο να την αναβαθμίσει και να την ανεβάσει επίπεδο. Οι απαιτήσεις για ένα διαιτητή είναι πολλές.

Οι νέοι διαιτητές, εκτός από τις φυσικές ικανότητες, χρειάζονται γνώσεις του αντικειμένου, ξένες γλώσσες, επαγγελματική συνείδηση και φυσικά ήθος.

Τα στοιχεία αυτά διαθέτουν οι νέοι διαιτητές, μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ωρωπού και φοιτητές Δημότες του Δήμου Ωρωπού, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τα μαθήματα διαιτησίας τα οποία παρακολούθησαν Στο Γενικό Λύκειο Ωρωπού.

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Μαντάς ευχαριστεί θερμά  για την από κοινού οργάνωση, το Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θ. Ρούσση, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη  Βελτανιώτη, τον Αρχιδιαιτητή κ. Κόνιαρη και τον δημοτικό  υπάλληλο κ. Μπιτάκο που μετέφερε τα παιδιά.

Συγχαρητήρια στα αγόρια και τα κορίτσια, που, πλέον, είναι επίσημοι διαιτητές και εκτός των άλλων θα εξασφαλίζουν και το Κυριακάτικο χαρτζιλίκι τους!!!

Οι νέοι  διαιτητές μας!

KAMHΛAKHΣ ANTΩNIOΣ
MANTA ΣΩTHPIA
NIKOΛAKAKOY MAPΩ
PAΠTH ΠHNEΛOΠH
ΣAMΠANAI MAPIOΣ
ΔΕΛΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η εφημερίδα «Άποψη τώρα» συγχαίρει τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ωρωπού κ. Γιώργο Μαντά για την πρωτοβουλία του αλλά και τους νέους διαιτητές στους οποίους  εύχεται καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.