Αποχωρεί απογοητευμένος από την εθνική Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι

27.6.2016

Απογοητευμένος που δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει ένα μεγάλο τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη ομάδα της χώρας του.

Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσι μετά  την ήττα της Αργεντινής από την Χιλή (με 4-2 στα πέναλτι) στον τελικό του Copa America Centenario και την απώλεια του τροπαίου, ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες της αργεντίνικης τηλεόρασης πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της χώρας, “κουρασμένος” από την προσπάθειά του να κατακτήσει ένα σημαντικό τρόπαιο με την Αργεντινή χωρίς όμως επιτυχία.

«Το σκέφτηκα στα αποδυτήρια, τέλος η εθνική ομάδα για μένα. Δεν μπορώ άλλο μετά από 4 τελικούς. Πιστεύω ότι έχω πάρει την απόφασή μου. Παίρνω την απόφαση για μένα και για πολύ κόσμο που το επιθυμεί αυτό. Πάλεψα τόσο σκληρά, αλλά φεύγω χωρίς να τα έχω καταφέρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος μετράει τέσσερις χαμένους τελικούς με την Εθνική Αργεντινής, ενώ ήταν ο μοιραίος στον φετινό τελικό απέναντι στη Χιλή, αφού αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι.