ΑΠΟΨΕ στις 9 μ.μ. η Δέσποινα Λεμονίτση στα Ημιτελικά των LIVE του «The voice»

Η μεγάλη στιγμή για τη Δέσποινα Λεμονίτση, από τον Ωρωπό, με τη μαγευτική φωνή έφτασε. Απόψε διαγωνίζεται στη Β΄ φάση των LIVE ημιτελικών, για μια θέση στο μεγάλο τελικό, στις 20 Δεκεμβρίου, του μουσικού τηλεοπτικού σόου «The voice of Greece», του ΣΚΑΙ.

Απόψε ο Ωρωπός ψηφίζει για το δικό του κορίτσι, με το πλούσιο φωνητικό ταλέντο, στη διαδικασία των LIVE, για να κατακτήσει το όνειρο μιας θέσης στον τελικό. Ανάμεσα στα οκτώ καλύτερα μουσικά ταλέντα του σόου.

H Δέσποινα, η οποία πέρασε στις Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, τη διαδικασία των   knockouts του «The Voice of Greece» μάγεψε τους κριτές, με το τραγούδι «colors of the wind», περνώντας στην επόμενη φάση του μουσικού τηλεοπτικού σόου.

Tην περασμένη Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, κατέπληξε το κοινό στα Cross Battles και πέρασε πανάξια στη φάση των 16!!!

Κι απόψε στις 9 το βράδυ στο ΣΚΑΙ είναι η πιο καθοριστική στιγμή. Απόψε η Δέσποινα, που είναι και φοιτήτρια στο Μαθηματικό, με την ψήφο μας θα πετάξει για τον Μεγάλο Τελικό.

Το στοίχημα είναι η Δέσποινα να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και να βρεθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο Μεγάλο Τελικό. Εμείς είμαστε η δύναμή της. Η Δέσποινα θα δώσει το καλύτερο εαυτό της για να χειροκροτήσουμε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της.

Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη πρόκριση.

Καλή επιτυχία Δέσποινα!!!