ΑΠΟΨΕ στις 9 μ.μ. η Δέσποινα Λεμονίτση LIVE στον Μεγάλο Τελικό του «The Voice»

Η μεγάλη στιγμή για τη Δέσποινα Λεμονίτση, από τον Ωρωπό, με τη μαγευτική φωνή έφτασε.

Απόψε διαγωνίζεται στο ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ των LIVΕ, του μουσικού τηλεοπτικού σόου «The Voice of Greece», του ΣΚΑΙ.

Το βράδυ ο Ωρωπός ψηφίζει για το δικό του κορίτσι, με το πλούσιο φωνητικό ταλέντο, στη διαδικασία του ΤΕΛΙΚΟΥ των LIVE, για να κατακτήσει το όνειρο κάθε ανθρώπου. Την κορυφή!. Ανάμεσα στα οκτώ καλύτερα μουσικά ταλέντα του σόου.

Απόψε η διαδικασία ψηφοφορίας είναι απλή και θα εξελιχθεί σε τρεις φάσεις. Πρώτα ψηφίζουμε από τους 8 διαγωνιζόμενους να μείνουν οι 4. Στη συνέχεια ψηφίζουμε από τους 4 να περάσουν οι 2 που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Τέλος, ψηφίζουμε ανάμεσα στους 2 για να αναδείξουμε τον μεγάλο νικητή του «The Voice of Greece».

H Δέσποινα, η οποία πέρασε στις Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, τη διαδικασία των   knockouts του «The Voice of Greece», μάγεψε τους κριτές, με το τραγούδι «colors of the wind», περνώντας στην επόμενη φάση του μουσικού τηλεοπτικού σόου.

Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, κατέπληξε το κοινό στα Cross Battles και πέρασε πανάξια στη φάση των 16 με το τραγούδι «Univited»!!!

Το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου  με το τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου «Μαμά γερνάω» η Δέσποινα κατέπληξε το κοινό και πέρασε πανάξια στον αποψινό Μεγάλο Τελικό.

Η Δέσποινα μάγεψε με τη φωνή της με μια ερμηνεία που έδειξε τις τεράστιες ικανότητές της στο τραγούδι. Απόψε διαγωνίζεται  στους οκτώ για την πρώτη θέση. Η μάχη θα είναι σκληρή γιατί όλα τα παιδιά είναι χαρισματικά. Είναι παιδιά  όμως τα οποία διαθέτουν ευγένεια

Απόψε η Δέσποινα, που είναι και φοιτήτρια στο Μαθηματικό, με την ψήφο μας θα πετάξει στον έβδομο ουρανό διαγωνιζόμενη στον  Μεγάλο Τελικό.

Το στοίχημα είναι η Δέσποινα να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και απόψε και να είναι η μεγάλη νικήτρια. Για αυτό το όνειρο θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9 η «Άποψη  τώρα » θα δώσει τη δική της μάχη στο πλευρό της Δέσποινας Λεμονίτση και θα ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του Μεγάλου Τελικού. Γιατί η Δέσποινα  είναι απόψε το χρυσό  κορίτσι όλου του Ωρωπού.

Πάμε όλοι μαζί για το μεγάλο στοίχημα, η Δέσποινα να κερδίσει στο Μεγάλο Τελικό και να κάνει τον Ωρωπό υπερήφανο..

Καλή επιτυχία Δέσποινα!!!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Δέσποινα Λεμονίτση LIVE για τους 4 στο 901 901 4121 ή sms V21 στο 54777 “The Voice Of Greece”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Δέσποινα Λεμονίτση LIVE στο 901 901 4121 ή sms V21 στο 54777 “The Voice Of Greece”