Απόπειρα βιασμού ανηλίκου στον Αυλώνα

 Μια καταγγελία απόπειρας βιασμού κλήθηκε να ερευνήσει η Ασφάλεια Ωρωπού την 21-11-2021. Ο ανήλικος παθών, 17 ετών, από το Πακιστάν ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πρωινές ώρες της 21-11-2021 ήρθε με το τρένο από Αθήνα στον Αυλώνα, καθ΄ υπόδειξη ενός συγγενικού του προσώπου που έμενε παλιά στη συγκεκριμένη περιοχή και μετακόμισε στην Αθήνα προσφάτως, με σκοπό να πάρει κάποια τελευταία πράγματα που είχαν μείνει στην παλιά του οικία.

Στην διαδρομή από το σπίτι προς τον σιδηροδρομικό σταθμό, τον ανήλικο πλησίασαν δυο ομοεθνείς του με ΙΧ αυτ/το και προσφέρθηκαν να τον πάνε με το αμάξι τους στο σταθμό για να μην περπατήσει με τα πράγματα στα χέρια του. Αυτός πείστηκε και επιβιβάστηκε στο όχημα τους αλλά οι δράστες αντί για τον σταθμό τον μετέφεραν σε μια αγροικία έξω από τον Αυλώνα, τον χτύπησαν και προσπάθησαν να τον βιάσουν.

Ο ανήλικος Πακιστανός αντιστάθηκε και με φωνές ζητούσε βοήθεια. Στάθηκε τυχερός γιατί τις φωνές του άκουσε άλλος ομοεθνής τους, ο οποίος παρενέβη και το θύμα κατάφερε να φύγει και ενημερώσει την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον ένα εκ των δραστών και να τον συλλάβουν πρωινές ώρες της 22-11-2021 στην περιοχή των Οινοφύτων.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος του απήγγειλε βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, της αρπαγής ανηλίκου, απόπειρας βιασμού και πρόκλησης σωματικών βλαβών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί ενώπιων του κ. Ανακριτή.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Ωρωπού συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη του δεύτερου δράστη.