Απόστολος Γκλέτσος: Ναι, έχω πάει με άντρα και ήταν πολύ ωραία

Σεισμό και πάλι  προκάλεσε ο Απόστολος Γκλέτσος με τις δηλώσεις του! Το είπε μία φορά πριν από περίπου δυόμισι χρόνια στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, χρησιμοποιώντας την παροιμιώδη φράση για το… ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, το είπε και μια δεύτερη φορά τώρα, πολύ πιο ωμά, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές: «Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία!»

Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας επανέρχεται στο θέμα που είχε προκαλέσει σάλο, εξηγώντας στο περιοδικό «Votre Beaute» το άγνωστο παρασκήνιο που ακολούθησε της περίφημης δήλωσής του.

«Οταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου “τώρα θα γίνει της μουρλής”. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία! Πάρτε το και πάμε παρακάτω» ομολόγησε ορθά κοφτά. Οσον αφορά δε την αντίδραση των δημοτών του ύστερα από την επίμαχη ατάκα στην εκπομπή του ΑΝΤ1; Δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» επισημαίνει τη μεγάλη και συγκινητική στήριξη που έλαβε από τους συμπολίτες του, λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης. «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας “δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον Στρατό” για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ηρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν “δεν ξέρετε ότι εμείς στη Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;” είπαν. Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’ αυτό και τα δίνω όλα γι’ αυτούς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Να θυμίσουμε ότι ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν, καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, ρώτησε τον οικοδεσπότη της εκπομπής αν έχει «πάει με άντρα». Ο παρουσιαστής αρνήθηκε και ο δήμαρχος Στυλίδας τότε είπε: «Σε αυτήν τη χώρα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω;» Ακολούθησε η παροιμιώδης φράση «το ψάρι πρέπει να ψήνεται κι από τις δύο πλευρές», η οποία έγινε viral για μήνες! Τώρα, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά, ο Απόστολος Γκλέτσος επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα, στη συνέντευξή του στο μηνιαίο περιοδικό, και ξαναγίνεται το πρόσωπο των ημερών με τις αποκαλύψεις για το ερωτικό παρελθόν του σε αντρικά κρεβάτια.