Αράχωβα-Όλιβερ: “Ξέρουμε ποιος είναι, αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω εγώ το όνομά του” λέει η Μάρθα Πουλτίδου

Η Μάρθα Πουλτίδου επικεφαλής της Πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων υποστήριξε ότι ο άνθρωπος που κακοποίησε τον Όλιβερ έχει “γερό δόντι”.

Η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων μίλησε χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ στην Αράχωβα, με αποτέλεσμα το άτυχο χάσκι να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Μιλώντας στον Focus FM 103.6, αναφέρθηκε στην υπόθεση, δηλώνοντας έξαλλη με όσα έχουν γίνει. Υποστήριξε ότι το άτυχο ζώο κακοποιήθηκε από άνθρωπο, αφήνοντας αιχμές κατά της αστυνομίας που είχε κάνει λόγο για επίθεση από αγέλη ζώων.

“Ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε” τόνισε μεταξύ άλλων.

“Αν δεν τον συλλάβουνε θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα” συνέχισε, ισχυριζόμενη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος “έχει γερό δόντι” “σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς” όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκληματ οσεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος” τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

thetoc.gr