Αρχηγική εμφάνιση Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Μαδρίτη

22.10.2015

 

Από την πρώτη στιγμή παρουσίας του στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Μαδρίτη) ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έδειξε, πως δεν είναι ο «μεταβατικός» Πρόεδρος που θέλουν κάποιοι σκοπίμως να τον ονομάζουν και να κατατάσσουν.

 

Έδωσε το αμέσως το στίγμα του ηγετικού προφίλ του και καταψήφισε εκείνα τα άρθρα των συμπερασμάτων, των άλλων ευρωπαϊκών κομμάτων που δεν βρίσκονται στη γραμμή συμφερόντων της Ελλάδας για το μεταναστευτικό.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ενώπιον των 1.900 συνέδρων κατέστησε σαφές πως η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί στους άξονες της Αλληλεγγύης της Συνοχής αλλά και της Αποφασιστικότητας για το προσφυγικό.

 

Σήμερα μετά την ομιλία του Σαμαρά με θέμα τον κίνδυνο του λαϊκισμού, αλλά και του Μίχαλου με θέμα τις επενδύσεις, θα λάβει μέρος σε συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων, αλλά και σε ψηφοφορίες.

 

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ συνεχάρη τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την επιτυχή συμμετοχή της Ελληνικής αποστολής και για τις πολιτικές παρεμβάσεις του ιδίου ως αρχηγού της ΝΔ που δείχνουν το δρόμο για καλύτερη και περισσότερη Ευρώπη.