ΑΣΕΠ: Με υπουργική απόφαση οι προσλήψεις των Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ

ΑΣΕΠ: Η πρόσληψη των Ειδικών Φρουρών μπαίνει στο σωστό δρόμο. Πιο συγκεκριμένα, μπαίνει στην τελική ευθεία. Αυτό, διότι χθες (σ.σ. Τρίτη 24 Ιουλίου του 2019) εκδόθηκε υπουργική απόφαση για τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μάλιστα, στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση της προκήρυξης διαγωνισμού.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσόντων (ΑΣΕΠ). Ο αριθμός των Ειδικών Φρουρών που αναμένεται να προσληφθούν από την Ελληνική Αστυνομία ανέρχεται στους 1.500. Οι μονάδες που θα ενισχυθούν θα είναι δύο. Αυτές που έχουν τις περισσότερες ανάγκες και συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να ενισχυθούν, είναι η ομάδα ΔΙΑΣ και η ομάδα ΔΕΛΤΑ. Έτσι, με τις τελευταίες εξελίξεις, γίνονται πράξη τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, περί προσλήψεων στην ΕΛΑΣ.

ΑΣΕΠ: Τι αναφέρει το έγγραφο για τις προσλήψεις των Ειδικών Φρουρών

«ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΡΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ 5ο
Διεύθυνση: Π. Κανελλόπουλου 4, Αθήνα, Τ.Κ.:10177
Πληροφορίες: Α/Α’ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλέφωνο: 2131520774
Fax: 2131527715
e-mail: dapros.kat@astynomia.gr

Αρ. Πρωτ: 6000/2/6270-κη
Αθήνα: 23.7.2019

ΠΡΟΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Δημοσίευση της 70002/12/1-κστ από 22.7.2019 υπουργικής απόφασης «Προσόντα, δικαιολογητικά και διαδικασία πρόσληψης Ειδικών Φρουρών» στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σας αποστέλλουμε ψηφιακά υπογεγραμμένο αντίγραφο του σχεδίου της εν θέματι υπουργικής απόφασης, το οποίο αποτελεί πιστή απεικόνιση της έντυπης έκδοσης και παρακαλούμε για τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το συντομότερο δυνατόν.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ».

ΑΣΕΠ: Το έγγραφο για τις προσλήψεις των Ειδικών Φρουρών