Ασημένιος ο Μάκης Μίτας στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν

Μια ακόμα διάκριση για τον Μάκη Μίτα στη Σκοποβολή. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας κάνοντας για μια ακόμα φορά περήφανους τους Έλληνες και ειδικότερα τους Ωρωπιώτες.

Ο Μάκης Μίττας αφιέρωσε το ασημένιο μετάλλιο στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της 🇩🇿 Αλγερίας. σε όσους τον έχουν στηρίξει, στον προπονητή του, στους χορηγούς του και ειδικά στην οικογένεια του:

“Δεν ξεκίνησα καλά την πρώτη μέρα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Μίλησα με τον προπονητή μου, πάλεψα με τον εαυτό μου και κατάφερα να μπω στον τελικό όπου αγωνίστηκα κόντρα σε μεγάλους αθλητές κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Παλεύω πολύ. Εχω μία οικογένεια που πρέπει να δίνω πολλά πράγματα αλλά όσο χρόνο έχω για μένα τον αφιερώνω στην σκοποβολή. Ευχαριστώ όσους με έχουν στηρίξει, τον προπονητή μου, όλη την ομάδα, τους χορηγούς μου και ειδικά την οικογένεια μου. Συνεχίζουμε…”.

“Συγχαρητήρια στον Μάκη Μίτα. Είναι πρότυπο αθλητή και οικογενειάρχη. Με ωριμότητα συνεχίζει την καταπληκτική χρονιά και καθιερώθηκε μέσα στα μετάλλια. Είμαστε όλοι περήφανοι για τις επιτυχίες του”.