Αυτοί είναι οι βουλευτές που θα κρίνουν το μέλλον της κυβέρνησης

Την ψήφο έξι βουλευτών έχει ανάγκη ο Πρωθυπουργός για να βγει αλώβητος από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και των στελεχών του από την κυβέρνηση.

Όσον αφορά στους έξι, που κρατούν την τύχη της κυβέρνησης στα χέρια τους, αυτοί, σύμφωνα με πληροφορίες είναι: Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης Κατερίνα Παπακώστα έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως και ο Βασίλης Κόκκαλης αναμένεται να παρέχουν, επίσης, ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ακόμη, ο Κώστας Ζουράρις έχει πει ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Πάνου Καμμένου με τη στάση της, καθώς αναμένεται να στηρίξει την κυβέρνηση, ενώ ακόμη ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης αναμένεται να δώσει θετική ψήφο.

Πονοκέφαλος για τον Αλέξη Τσίπρα είναι το θέμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος θα χειρουργηθεί αυτήν την εβδομάδα και δεν είναι γνωστό πώς θα πάει να ψηφίσει.